Türkiye'de

Türkiye'de Neler Oluyor?

Alarm Güvenlik ve Kamera Sistemleri

Alarm Güvenlik ve Kamera Sistemleri

Alarm güvenlik sistemleri, hırsıza karşı koruma sistemleri ihtiyaçlarına çözüm üreterek alarm kamera ve görüntü kayıt sistemleri ile ilgili alanlarda hizmet vermekteyiz. Son yıllarda yaşanan hırsızlık olaylarının artışı toplumu son derece tedirgin etmektedir. Can ve mal güvenliği açısından önemli bir yeri olan alarm ve kamera sistemlerinin kurulum ve servis ihtiyacınız olduğunda bizimle irtibata geçerek ön bilgi alabilirsiniz.

Güvenlik Sistemleri ve Burdur alarm güvenlik kamera sistemleri fiyatları konusunda oluşan ihtiyaçlarınızı ekonomik olarak karşılayabilirsiniz. Ev iş yeri ve ofislerde hırsızdan ve kötü niyetli kişilerden korunma sistemleri konularında kalıcı ve uzun vadeli çözümler sunuyor.

Kamera sistemleri kayıt cihazları ve gece görüşlü sistemler ile güvenliğinizi sağlıyoruz. Sizinde bir sisteme ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir sorunlarınıza kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

Alarm Güvenlik Kamera Sistemleri


Güvenliğinizi sağlamak için satın alacağınız bir alarm sistemi, kamera sistemi veya yangın ihbar sisteminin ne ölçüde güvenlik sağlayacağının tespit edilmesi ; sistem kurulacak yerin keşfinden başlanarak, sistem montaj, eğitim ve sistem kurulum sonrasında teknik servis destek hizmetlerinin tamamının göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

Güvenlik sistemi kurulurken yapılan hatalar uygulamalar, kullanıcının yanlış bilgilendirilmesi, sistem montajında kalitesiz yardımcı ekipman (kablo, konnektör, alçak gerilim transformatörler vb) kullanılması uzun dönem göz önüne alındığı zaman, giderilmesi oldukça zor bir süreç isteyen sorunları oluşturacağından böyle bir  sistemi almadan önce detaylı araştırmalısınız.

HD Kamera Görüntüleme, Gece Görüş Görüntüleme ve Kayıt Cihazları


İşletmelerde üretimin denetim ve kontrolü, iç, dış ve çevre güvenliğinin sağlanması için kullanılan görüntüleme sistemleridir. Görüntüleme sistemleri (IP kameralar, kutu kameralar, dome kameralar vb.), dijital kayıt cihazları (DVR), görüntülerin izlenebilmesi için monitörlerden oluşabilmektedir.

Güvenlik kameralarından gelen dijital sinyaller, kayıt cihazı aracılığıyla kayıt altına alınabilmektedir. 

Dijital kayıt cihazları; kaydetme, geri izleme, network bağlantısı, görüntülerin dışa aktarımı için USB ara birimi ve DVD yazıcıya sahip olabilmektedir. Desi Alarm İzmir'de!

Kamera sistemlerine dahil edilebilecek uyumlu görüntüleme ve kayıt cihazları ürünleri ile kameralar işlevsel hale getirilebilmektedir. Kameralarda kullanılan lensler, uzak yerlerin izlenmesine kaliteyi arttırmanın yanında geniş bir alanı izleme imkanı da sunabilmektedir.

Kullanılan ürünlerde dahili ya da sonradan eklenebilecek mikrofon aracılığıyla görüntünün yanında ses kaydı da yapılabilmektedir. Bu işlevlerle birlikte görüntüleme ve kayıt sistemlerinin özellikleri değişiklik gösterdiğinden keşif ve projelendirme aşaması önem taşımaktadır. Keşif ve satış sürecinde, alarm ve kameralar hakkında bilgi sağlayabilmektedirler.