Türkiye'de

Türkiye'de Neler Oluyor?

Burdur İzolasyon Dış Cephe Kaplama

Burdur İzolasyon Dış Cephe Kaplama


Isı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kuruldu. Sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran izolasyon firması üst üste sağladığı başarıları ile sektörde lider firma haline gelmiştir.

Burdur izolasyon dış cephe kaplama ve mantolama uygulamalarında izolasyon, gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getirdi. İş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı; kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalıştı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi hafızasına kaydederek; müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını farklı yollarını her zaman aramıştır.

Güven ve kalite odaklı yenilikçi bakış açısı ile;


Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında; İştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi başardı. Temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer oluşturmayı birinci önceliği olarak görmektedir.

Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, dekorasyon ve yalıtım alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini firma güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.

Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider oldu. Sektörde yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek için yaşadığı dönüşümdeki; en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir. Her adımı ile mükemmeli arayarak imkansızı başaran, başarısını tüm paydaşlarının sevgisi ve inancı ile büyüten lider firma olmak.

Isı Yalıtımı Nedir? Nasıl Yapılır?


Isıtma ve soğutma sistemlerinin istenen performansla işletilebilmeleri için; bu kayıp ve kazançların miktarı göz önüne alınarak, akışkanın olması gerekenden daha sıcak veya soğuk olarak kullanılması gerekir. Bu durum ilave bir enerji tüketimine neden olur. Yapılarda ve tesisatlarda ısı kayıp ve kazançlarının sınırlandırılması için yapılan işleme ''Isı Yalıtımı'' denir. Teknik olarak, ısı yalıtımı, farklı sıcaklıktaki iki ortam arasında ısı geçişini azaltmak için uygulanır.

Isı Yalıtımı yaparak binanın ömrünü uzatmak, kullanıcıya sağlıklı, konforlu mekanlar sunabilmek ve bina kullanım aşamasında; yakıt ve soğutma giderlerinde büyük kazanım sağlamak mümkündür. Binaların ısıtılması amacıyla büyük oranda fosil yakıtlar kullanılır. Fosil yakıtların yakılması sonucu yanma ürünü olarak açığa çıkan gazlar, hava kirliliğine ve küresel ısınmaya neden olur.

Isı Yalıtımı uygulamaları ile konfor koşullarının oluşturulmasında kullanılan enerji miktarının azalması, küresel ısınma ve hava kirliliğinin artmasını önler. Yapılarda kurallara uygun şekilde gerçekleştirilen ısı yalıtımının bireyler ve ülkeler açısından pek çok yararı bulunmaktadır. Bunların en önemlisi ısı yalıtımının enerji tasarrufuna olan yüksek katkısıdır.

Dış Cephe Kaplamanın Avantajları


Binaların dışına yapılan cephe kaplamaları binayı bir kabuk gibi sarmaktadır. Dışarıdan yapılan kaplama dış etkilere karşı binaları korumaktadır. Dış cephe kaplama uygulamalarında kullanılacak olan kaplama malzemelerinin kalınlığı artırılarak, ısı tasarrufunun artması sağlanmaktadır. Dış cephe kaplamaları daha uzun ömürlüdür.

Dış Cephe Kaplama Nerelerde Yapılmaktadır?


Dış cephe kaplama işlemleri küf, rutubet, nem gibi sorunların ve iç kısımlarda kabarmaların olduğu yerlerde, binalarda çatlakların oluştuğu, dayanımlarını yitirdiği, tüm bunların yanında Isı ve ses yalıtımının ihtiyaç duyulduğu konut, toplu konut, kamu ve idari binalar dahil olmak üzere her türlü yapılarda dış cephe kaplama uygulaması yapılmaktadır.

Dış cephe yapıyı yağış suları, güneş ışınları, sıcaklık farkları ve rüzgar gibi dış etkilerden koruyan en önemli elemanlardan biridir. Burdur'da dış cephe kaplamaları çevresel etkilere dayanacak şekilde, görsel özellikleri dikkate alınarak, cephe sisteminin bütünü ile ilişkili olarak seçilmelidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar