Türkiye'de

Türkiye'de Neler Oluyor?

Web Hosting Hizmetleri ve Bayi Paketleri

Web Hosting Hizmetleri

Projenizde veya işletmenizde kullanmak üzere linux yada windows web hosting paketine ihtiyaç duyduğunuz anda paket seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz. Ekonomik ve hesaplı web hosting seçenekleri performansı ile işinize güç katacaktır. Türkiye lokasyonlu sunuculardan alacağınız server sunucularda barınan paketlerden kolayca temin edebilirsiniz. Web Hosting Hizmetleri Linux Windows Bayi Paketleri için bizi takip edin.

Web siteniz için gerekli olan harddisk alanlarında en önemli nokta performanslı ve sorunsuz çalışmasıdır. Bu aşamada projenize uygun paket almanız gerektiğinde istediğiniz kapasitede performanslı harddisk alanına sahip olabilirsiniz.

Performansı Hissedebilirsiniz

Güvenli Türkiye içi network altyapısı ile hızlı ve sorunsuz internet erişimi, IBM, HP ve SSD disk tabanlı kurumsal sunucular ile kesintisiz hizmet veriyoruz. cPanel kontrol paneli ile üstün performans için özel olarak optimize edilmiş, Intel Xeon işlemciler, RAID 10 SSD Diskler, ECC registered bellekler. Yüksek performans ve sorunsuz bir hizmet için en güçlü donanımlar hizmetinizde.

Windows Web Hosting

Intel Xeon işlemciler, RAID 10 SSD Diskler, ECC registered bellekler.

Yüksek performans ve sorunsuz bir hizmet için en güçlü donanımlar hizmetinizde. Türkiye lokasyonlu dedicated sunuculardan tamamen firmamıza ait demirbaş kayıtlı sunucular üzerinden verilmektedir. İhtiyacınız doğrultusunda size özel;Sunucu paketlerini hazırlayabileceğimiz gibi hazır paketleri de kullanabilirsiniz.

Tüm roller bağımsız, genişleyebilir kaynaklar ve farklı lokasyonlar.

Windows Web sunucuları, Linux Web Sunucuları, E-posta sunucuları, veri tabanı sunucuları, dns sunucuları tümü ayrı ayrı kaynak havuzlarından beslenmektedir. Sunucuların kaynak kullanımı bulutun içinde sürekli izlenmekte ve gerektiği anda otomatik olarak genişletilebilmektedir. Yüksek kapasiteli load-balancer cihazları, yükü başarıyla sunucular arasında dağıtabilmektedir.

Her bir web sitesinin en yüksek performansla çalışabilmesi için kaynak havuzuna düzenli olarak yeni sunucu, işlemci, disk alanı ve hafıza kaynağı eklenmektedir. Ayrıca benzersiz bir diğer özellik olan farklı lokasyonlar, web sitenizin tercih ettiğiniz başka bir veri merkezinde barındırılmasına imkan vermektedir.

İlgili bağlantı buraya eklenecektir...

Ana Sayfaya Dön »